Τρόποι παράδοσης

Μετα την καταχώρηση της παραγγελίας σας σας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει τη λήψη από εμάς της παραγγελίας σας. Το συντομότερο δυνατόν, συσκευάζουμε και παραδίδουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε στον ταχυμεταφορέα ώστε να τα παραδώσει στη διεύθυνση που δηλώσατε.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 17:00.

H παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για αποστολές εντός Ελλάδος.
Για αποστολές στο εξωτερικό εντός 3-10 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο για τον οποίο η παραγγελία σας δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail.
Οι παραλαβές από το φυσικό κατάστημα πραγματοποιούνται από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10:00 – 16:00.

Τα προϊόντα που αγοράζετε θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο δηλώσατε ως διεύθυνση παραλαβής/αποστολής. Τα προϊόντα θα συνοδεύονται επίσης από επίσημο αντίγραφο του παραστατικού πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Σε έκτακτες περιπώσεις η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης εμπορικής κίνησης

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή παράδοσης σε δύσβατες περιοχές

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

 

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση: 

Για παραγγελίες άνω των ……… € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των…….. € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Ελλάδα:
– για παραγγελίες έως ……… κιλά για Ρόδο τα έξοδα αποστολής είναι ……. € και για αποστολή οπουδήποτε αλλού εντός Ελλάδος ……… €.

Για παραγγελίες άνω των ……..κιλών τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας Courier.
– για την υπηρεσία αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00 €.

Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεστε για την συνολική επιβάρυνση αποστολής με μήνυμα email.

Εξωτερικό: 
– για παραγγελίες έως ……. κιλά τα έξοδα αποστολής είναι ……. €.

Για παραγγελίες άνω των……..κιλών τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας Courier.
– για την υπηρεσία αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση ……. €. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεστε για την συνολική επιβάρυνση αποστολής με μήνυμα email.